Retourneren

Wij hanteren 14 dagen bedenktijd. U kunt het product ruilen of u krijgt uw geld terug. U mag uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Naar het melden van de retournering, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen. Na ontvangst van uw retournering krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Houd er rekening mee dat u zelf verantwoordelijk blijft voor het pakket totdat het veilig aangekomen is bij Voor Baby's en Kinderen. Verpak het pakketje dus zorgvuldig.

Retourneren
– Een item retour sturen hoeft bij ons pas binnen 14 dagen.
- Voeg een notitie toe met daarin je naam en het ordernummer of gebruik het retourformulier, alleen zo kunnen wij de retour in behandeling nemen. Wanneer het voor ons onduidelijk is om welke order of van welke klant het artikel afkomstig is kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. 

–  Het is fijn voor ons om een email te zenden naar info@voorbabysenkinderen.nl met daarin het ordernummer en het artikel wat u wil retourneren zodat wij weten dat jouw pakketje eraan komt.
– Stuur het artikel indien mogelijk in de originele verpakking en verzenddoos naar ons retouradres. 
– De kosten voor de retourzending zijn voor de afzender.
– Na ontvangst van de retourzending, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij u het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug.

Ruilen

– Om een artikel te ruilen stuurt u een email naar info@voorbabysenkinderen.nl met daarin het ordernummer, het artikel wat u wil ruilen en het nieuwe gewenste artikel.
– Stuur het artikel wat u wil ruilen in de originele verpakking en verzenddoos naar ons retouradres. Voeg een notitie toe met daarin je naam en het ordernummer of gebruik het retourformulier, alleen zo kunnen wij de retour in behandeling nemen. Wanneer het voor ons onduidelijk is om welke order of van welke klant het artikel afkomstig is kunnen wij de retour niet in behandeling nemen.
– Zodra wij de retourzending hebben ontvangen sturen wij het nieuwe artikel naar u op.

 

Indien u gebruik wil maken van uw herroepingsrecht, vragen wij u de volgende stappen te nemen:
- Meld uw retour aan via een mailtje naar info@voorbabysenkinderen.nl zodat wij weten dat er een pakket onderweg is.
- Retourneer het product en alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan Voor Baby's en Kinderen.
- Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen. 

Retour formulier
Word – 66.5 KB