Betalingsmethoden

- Mollie (iDEAL)

- Klarna (achteraf betalen)
- Mastercard/Visa
- Bancontant
- Sofort Banking
- Kbc/CBC payment

- Belfius direct

- ING homepay
- Vooruit betalen via bankoverschrijving

 

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.
  • iDEAL is bij ons gratis.
  • Meest gebruikte betaalmethode

 

Klarna - achteraf betalen

Met Klarna betaalt u pas wanneer u de producten thuis hebt beoordeeld. De betaaltermijn bedraagt 14 dagen en gaat in als wij de bestelling verzenden. Hierover ontvang je een mail van Klarna.
De betalingsgegevens staan op de factuur. Klarna achteraf betalen is een veilige en eenvoudige betaalmethode.
Voor meer informatie over deze betaalmethode verwijzen we u naar de servicepagina van Klarna
Voor het gebruik van Klarna rekenen wij extra kosten, deze bedragen € 1,95.

- In het bestelproces selecteert u 'Klarna: Achteraf betalen' als betaalmethode.
- U vult uw gegevens in en voltooit de bestelling.
- Bij de eerste bestelling maakt u een Klarna-account aan, waar u uw naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult.
- Voor elke terugkerende bestelling vult u alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.
- Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van u.
-U betaalt op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.
'Achteraf Betalen' is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

 

Mastercard/Visa

U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen uw bestelling direct in behandeling. 

 

Bancontant (voor belgische klanten)

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. U rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van Bancontact zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Bij het betalen met Bancontact wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van uw factuur.

 

Sofort Banking (voor duitse klanten)

U kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. U kunt direct gebruik maken van Sofort Uberweisung zonder dat u zich hiervoor moet aanmelden. Bij het betalen met Sofort Uberweisung wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van je factuur.

 

Vooruit betalen via bankoverschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kies je ervoor het totaalbedrag van je bestelling zelfstandig over te maken naar het rekeningnummer van Voor Baby's en Kinderen ; NL 29 KNAB 0402 0216 06 onder vermelding van het factuurnummer.